Sportpark de Pol

Voetbalvereniging Zelhem is in 2012, net als alle buitensport verenigingen, geprivatiseerd door de gemeente Bronckhorst. Doel daarbij voor de gemeente was, kosten verlagen en de verantwoordelijk bij de vereniging zelf neerleggen. Dit betekent dat de vereniging vanaf dat moment zelf verantwoordelijk is voor alles wat er op de terreinen gebeurd en zelf voor het complete onderhoud moet zorg dragen.

Deze privatisering resulteerde in de zomer van 2013 is het renoveren van onze kantine. Daarnaast werden een  apart wedstrijdsecretariaat en een nieuwe bestuurskamer gerealiseerd. Ook werd een EHBO/massageruimte gemaakt. In 2014 is de accommodatie aangepast, er werden vier kleedkamers vernieuwd, een toiletgroep geplaatst en een sluis gecreëerd (energiebesparend). Tenslotte is ook het straatwerk rondom de accommodatie gedeeltelijk vernieuwd.

Nu bestaat de accommodatie van v.v.Zelhem uit: 6 kleedkamers, 2 kleedkamers voor scheidsrechters, 1 EHBO/massage ruimte, een kantine inclusief moderne keuken, wasruimte, een wedstrijdsecretariaat, een bestuurskamer, 1 kleine berging t.b.v. trainingsmaterialen, 1 grote berging t.b.v. onderhoud  en een 1 opbergschuur

Velden: 2 voetbalvelden (met verlichting) 1 trainingsveld 1 oefenhoek.(alle velden zijn voorzien van verlichting).

Openingstijden kantine / accommodatie:
Maandag     : 18:00 t/m 20:30 uur
Dinsdag       : 18:00 t/m 20:30 uur
Woensdag   : 18:00 t/m 23:59 uur
Donderdag  : 18:00 t/m 23:59 uur
Vrijdag : gesloten (m.u.v. activiteiten)
Zaterdag      : 08:00 t/m 17:00 uur
Zondag        : 08:00 t/m 18:30 uur

Huur accommodatie / kantine:

Op de zogenaamde vrije momenten dat wij  als vereniging geen gebruik maken van ons sportcomplex is het mogelijk om onze accommodatie te huren voor het organiseren van schoolsportdagen, toernooien, trainingskampen, outdoor activiteiten. Wij denken graag met u mee. Wilt u vrijblijvend informatie neemt u dan contact op via mailadres: secretaris@vvzelhem.nl

Boven aanzicht accommodatie:

sportpark-de-pol