Activiteitencommissie

Voetbalvereniging Zelhem wil ook een sociale rol vervullen buiten het voetballende gedeelte. De activiteitencommissie organiseert de niet-voetbal activiteiten van de vereniging.
Het gaat om een breed scala aan activiteiten: van het Sinterklaasfeest voor de pupillen tot en met de verloting bij de thuiswedstrijden van Zelhem 1. Terwijl ook jaarlijks terugkerende evenementen als de bingo avonden, het mixtoernooi, de Nieuwjaarsreceptie direct zijn gekoppeld aan de activiteitencommissie.

Alle activiteiten, of andere externe acties worden vanuit deze commissie gecoördineerd. Ook nieuwe activiteiten naast of in het verlengde van voetbalactiviteiten kunnen door de activiteitencommissie opgezet worden. Het doel van deze commissie is om leden meer te bieden dan alleen maar "het voetballen", om zo de vereniging aantrekkelijker te maken voor de leden.