Enquête Fusievoorstel VV Zelhem en ZSV Zelos

11 mei 2018

Enquête Fusievoorstel VV Zelhem en ZSV Zelos

Beste lid van VV Zelhem,

Zoals je weet wordt er momenteel gewerkt aan een fusievoorstel tussen ZSV Zelos en VV Zelhem.

Het bestuur van beide verenigingen willen de prestatie elftallen (1e én 2e elftal) bundelen op één speeldag, waarbij de keuze voor heren anders kan zijn dan voor vrouwen. Uiteraard blijft het mogelijk om op beide dagen recreatief te voetballen bij de nieuwe fusieclub.

De fusiebegeleidingscommissie zal een voorstel voor de speeldag van de prestatie-elftallen meenemen in het advies voor de fusie.

Om een beeld te vormen van de voorkeur voor een speeldag van de prestatie-elftallen willen we alle leden de kans geven hun voorkeur uit te spreken door middel van een enquête. Daarom ontvang je uiterlijk morgen een mail, met daarin de link vermeld om de enquête in te vullen. Wij verzoeken een ieder dit te doen.

Indien je morgen (woensdag 2 mei) geen mail hebt ontvangen of geen mailadres heb, kun je contact opnemen met Erik ter Hove of stuur een mail naar: info@vvzelhem.nl dan ontvang je de mail met de link alsnog. Voor degene die geheel geen mail heeft is er een papieren versie verkrijgbaar bij Erik ter Hove.

De enquête kan gedurende periode van 1 mei t/m 10 mei as. worden ingevuld, waarna de enquête wordt gesloten en de resultaten worden verwerkt. Het invullen van de enquete neemt maar een paar minuten in beslag dus vriendelijk verzoek hieraan mee te willen werken!

Deze enquête is onderdeel van een breder onderzoek naar de toekomstige speeldag voor de prestatie-elftallen. De resultaten zullen onderdeel uitmaken van de onderbouwing van de keuze voor de speeldag, maar zijn niet bindend in de keuze voor de zaterdag dan wel de zondag.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Vv Zelhem