Grote Clubactie

Leden kiezen voor verdere uitwerking fusieplan
9 oktober 2017
12 oktober 2017

Grote Clubactie

De verkoop van loten voor de “GROTE CLUBAKTIE” is weer in volle gang en ook de voetbalvereniging Zelhem doet weer mee.

Uw zoon/dochter heeft een enveloppe meegekregen met daarin 1 lot van € 3,00, wij hopen dat u dit lot wilt kopen, want daarmee steunt u de voetbalvereniging Zelhem.
Wij kunnen met de opbrengst dan weer probleemloos activiteiten organiseren en het jeugdkamp financieel ondersteunen.

Als u het lot wilt kopen kunt u € 3,00 in de enveloppe doen en deze retour doen via uw zoon/dochter aan de leider van zijn/haar team. Graag voor maandag 30 oktober 2017 inleveren!!
Uiteraard bent u niet verplicht tot het kopen van een lot, indien u deze niet wenst kunt u het lot weer retour doen.
Wacht hier niet te lang mee, zodat het lot eventueel nog weer aan een ander verkocht kan worden en de opbrengst dus niet verloren gaat.

Met dank voor uw medewerking verblijf ik met vriendelijke groet,

Activiteitencommissie

Heeft u vragen bel Mariska Reindsen 06 44354436