Ledenadministratie

Inschrijven als lid van v.v.Zelhem is eenvoudig. Haal een inschrijfformulier in het wedstrijdsecretariaat of download de pdf (   ) en vul het formulier zo volledig mogelijk in. Door het formulier te ondertekenen, verleen je direct automatische incasso. Lever dit formulier in bij je trainer of in het wedstrijdsecretariaat of stuur het formulier naar leden@vvzelhem.nl. Een pasfoto inleveren is niet meer nodig. Deze kun je uploaden via de voetbal.nl app. Indien je de afgelopen 3 jaar ergens anders hebt gespeeld, dan geldt de overschrijfprocedure.

Uitschrijven of opzeggen dient schriftelijk te gebeuren vóór 31 mei! Onder vermelding van naam en geboortedatum, mail naar leden@vvzelhem.nl of via het wijzigingsformulier, af te halen in het wedstrijdsecretariaat. Tussentijdse opzegging van het lidmaatschap betekent dat je het gehele seizoen contributie verschuldigd bent. Bij het niet tijdig opzeggen, wordt je lidmaatschap automatisch verlengd en ben je ook voor het nieuwe seizoen contributie verschuldigd. De seizoenindeling begint al vroeg, daarom horen we graag vóór 1 mei van je plannen.

Overschrijven gaat digitaal in Sportlink; de nieuwe club vraagt zowel aan KNVB en aan de te verlaten club of er bezwaren zijn (bijv. achterstand contributie, het nog in eigendom hebben van kleding, sleutels, e.d.) voor de overschrijving (d.w.z. het in wedstrijden uitkomen voor de nieuwe club). Zie bijgaande link voor toelichting van KNVB.

Wijzigingen en mutaties in je naam, adres, woonplaats, banknummer, mobielnummer, e-mailadres geef die ook aan ons door, doe dit op mail: leden@vvzelhem.nl

Voor de contributies verwijzen wij naar http://www.vvzelhem.nl/contributie/

Rekeningnummer v.v.Zelhem: NL61RABO037.47.12.964