Lid worden van voetbalvereniging Zelhem?

Dan vind je op deze pagina hierover informatie. Op iedere woensdagavond van 18:00 uur tot 20:30 uur is er iemand van de jeugd afdeling aanwezig voor het beantwoorden van al je vragen. Op iedere donderdagavond van 19:00 tot 19:30uur is er een inloop in de bestuurskamer voor de senioren.

Je mag 3 keer gratis meetrainen en daarna maak je een keuze of je komt voetballen. Vind je het leuk dan vul je een Inschrijfformulier van vvZelhem in en die lever je in bij je trainer. De trainer vertelt je dan in welk team je gaat trainen en spelen, dit is afhankelijk van o.a. leeftijd en niveau.

Al lid bij een andere voetbalvereniging? Ben je al lid (of de afgelopen 3 jaar geweest) bij een andere voetbalvereniging? Dan word je digitaal overgeschreven, hiervoor meld je je af bij de vereniging waar je nu actief bent. Onze ledenadministratie verzorgd na het ontvangen van je inschrijfformulier de rest.

Download het inschrijfformulier van vvZelhem hier.
Het ingevulde inschrijfformulier kan afgegeven worden aan één van de jeugdcoördinatoren of gemaild worden naar: leden@vvzelhem.nl.
Contributie vragen? http://www.vvzelhem.nl/contributie/