Pupillenbingo VvZelhem een succes!

Nieuw wedstrijdtenue en trainingspakken voor Zelhem 3
19 februari 2018
Nieuw wedstrijdtenue Zelhem MO19-1
28 maart 2018

Pupillenbingo VvZelhem een succes!

Op vrijdag 23 februari werd er voor het eerst in het bestaan van voetbalvereniging Zelhem een grote pupillenbingo georganiseerd en wat een succes was deze avond. Vanaf het eerste moment tot het allerlaatst toe was de spanning te snijden. Er stond namelijk nogal wat op het spel. Er was een prachtige hoofdprijs te winnen, een samsung tablet. Deze prijs werd mede gemaakt door DPC Solutions uit Zelhem.

De avond begon om 18:30 uur in de kantine. De kaartjes hoefden de kinderen niet te kopen, die waren gratis. Iedere ronde waren er drie prijzen beschikbaar. Toen de bingoballen begonnen te rollen keken de ouders even over de schouders van hun kroost mee. De jongste spelers zijn namelijk pas 4 jaar, het moment waar je bij de vereniging kunt instromen en kunt beginnen met voetballen. Hoe meer ballen er getrokken werden, hoe groter de spanning. Je hoorde de teleurstelling in de kantine op het moment dat de bingo viel.

Niet getreurd want de grootste winnaars waren de kinderen zelf. Zij hadden namelijk tijdens de sponsorloop die eerder in de winterstop gehouden werd zoveel geld bij elkaar gelopen, dat uiteindelijk alle kinderen met een prijs naar huis gingen. Een resultaat waar we als vereniging erg trots op zijn.

Dit resultaat werd mede mogelijk gemaakt door de diverse sponsors die een bijdrage beschikbaar stelden, een ieder op zijn eigen manier. Wij danken Drogisterij Oosterink – Snack Shop Zelhem – DGZ Schilderwerken – Blokker Zelhem – Eetcafé De Groes – Attraverso Pizzeria – Deckert Snacks voor hun gulle giften.

Kortom een succes die hopelijk een vervolg krijgt in een van de komende seizoenen. Op de foto de pupillen die de ronde prijzen in de wacht wisten te slepen.