Verzorging

Birthe Gerritsen is als 22 jarige fysiotherapeut verbonden Fysio Zelhem aan de Magnoliaweg 24 te Zelhem. Zij is met ingang van 1 november bereid gevonden om de medische verzorging voor de selectiespelers voor haar rekening te nemen op donderdagavond in onze eigen massageruimte. Vanaf 19:00 t/m 20:00 uur is zij aanwezig voor tapen, massages en blessurepreventies. Daarnaast is er op maandagavond een spreekuur in de praktijk aan de Magnoliaweg. Hier kun je uitsluitend op afspraak terecht. De afspraak maak je via coordinator Carlo Valk.

Op zondag bij de thuis- en uitwedstrijden van Zelhem 1 ondersteunt Erik de Jong de selectiespelers als verzorger. Zeker omdat Erik een medische achtergrond heeft, zijn wij heel blij dat hij Zelhem 1 op deze wijze helpt.

Wat veranderd is ten opzichte van de oude situatie is dat blessureleed bij jeugdspelers en seniorenleden direct doorverwezen worden naar de huisarts of naar praktijk van Fysio Zelhem en dat de kosten voor uw eigen rekening zijn.