Vleesbingo Varken op de Leer vrijdag 23 maart as

Pupillenbingo VvZelhem een succes!
19 maart 2018
Nieuw wedstrijdtenue Zelhem MO19-1
28 maart 2018

Vleesbingo Varken op de Leer vrijdag 23 maart as

De voetbalvereniging Zelhem organiseert op vrijdag 23 maart voor de derde en laatste keer dit voetbalseizoen een gezellige vleesbingo. Deze avond is voor jong en oud. De bingo avond wordt gehouden in de kantine, aanvang is om 20:00uur. De kantine is geopend vanaf 19:00 uur.

Iedere ronde koopt u nieuwe bingokaarten, die steeds een andere kleur hebben. Deze bingo varken op de leer is speciaal want vakslager Sander Konink is uitgenodigd om een heel varken ter plekke tot prijzenpakketten te maken. Per ronde zijn er minimaal 3 prijzen te winnen, twee prijzen voor de volle rijen en één prijs voor de volle kaart. Naast enkele rondes staande bingo, worden er 8 rondes gespeeld, de hoofdprijs is een achterham.

De activiteiten commissie heet u van harte welkom op sportpark de Pol in Zelhem.