vvZelhem JO11-1 pakt de dubbel!

Belangrijke informatie over het nieuwe voetbalseizoen
2 juni 2017
KNVB Wedstrijdzaken App
9 juni 2017
Bekijk alles

vvZelhem JO11-1 pakt de dubbel!

De jongens van de JO11-1 pakt een dubbele titel, het kampioenschap en de KNVB beker in hun klasse. In twee weekenden achter elkaar lieten de jongens van de JO11-1 aan vaders en moeders, broers en zussen, opa’s en oma’s, ooms en tantes, vrienden, buren, kennissen en afgevaardigden van het jeugdbestuur zien welke klasse zij in huis hebben. Een ongelofelijke prestatie hebben zij op de mat gelegd onder begeleiding van trainers Michiel van Pampus en Rudi Peppelman. 

De kampioenschapswedstrijd werd gespeeld op zaterdag 20 mei in Zeddam tegen medekoploper en concurrent Zeddam/St.Joris. Deze wedstrijd werd om 9.00 uur gespeeld. De eerste helft stond Zelhem bol van de spanning en gingen de jongens met een 3-1 achterstand de rust in. Verdriet nam de overhand maar de vechtlust en strijd kwam boven. Zeddam/St.Joris begon met tijdrekken maar dit motiveerde de jongens van Zelhem extra en dat werd omgezet in een 3-3 gelijkspel. Het was zinderend spannend. De ontlading was dan ook geweldig na het laatste fluitsignaal. Supporters bedankt voor de steun, zonder jullie hadden de jongens het niet gered. Spelers en begeleiders van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap! 

Op zaterdag 27 mei, werd er door de JO11-1 gespeeld voor de KNVB beker. Op deze erg warme middag werd om 15:00 uur afgetrapt op sportpark Oberink in Varsseveld tegen Concordia Wehl JO11-2. De warmte speelde de jongens geen parten, want binnen enkele minuten na het beginsignaal viel het eerste doelpunt voor Zelhem. En slechts enkele minuten later de 2-0, na extra drinkpauzes, die absoluut noodzakelijk waren, ging Zelhem met opgeheven hoofd het veld af met 5-2 overwinning. 

Het jeugdbestuur is erg trots, waarbij de doelstelling “plezier in voetbal staat voorop” maar weer eens duidelijk werd!. Waar een kleine voetbalvereniging groot in kan zijn. Gefeliciteerd jongens!