Zelhem JO17 winnaar Bronckhorst Jeugd voetbaltoernooi 2017

Nieuws werkgroep samenwerking v.v. Zelhem en z.s.v. Zelos
28 juni 2017

Zelhem JO17 winnaar Bronckhorst Jeugd voetbaltoernooi 2017

De negende editie van het Bronckhorst Jeugdvoetbaltoernooi voor JO17 teams dat op zaterdag 3 juni bij VV Zelhem werd gespeeld is gewonnen door Zelhem JO17. Een boeiend en sportief toernooi met finales onder leiding van topscheidsrechter Bas Nijhuis. De jeugd teams van VV Zelhem en Zelos speelden de finale wedstrijd om plek 1 en 2. De wedstrijd eindigde na twee keer vijftien minuten in een 3-1 overwinning voor Zelhem dat daarmee het toernooi won.

Onder leiding van voorzitter Hanny Vrieze van VV Zelhem werden de diverse prijzen uitgereikt. De wisselbeker werd uitgereikt door burgemeester Marianne Besselink van de gemeente Bronckhorst.

De strijd om de plaatsen 3 t/m 10 was ook zeker spannend. De wedstrijden om plek 3, 4, 5 en 6 werden ook geleid door Bas Bijhuis. Pax behaalde de derde plaats, Basteom vierde, Ratti vijfde en Wolversveen zesde. Verder in de eindrangschikking zevende Zelos JO17-2, achtste Halle, negende Keijenburgse Boys en tiende Basteom JO17-2.

Met medewerking van de scheidsrechters en door trainers werden de spelers van het toernooi ook individueel beoordeeld op hun prestaties en werd Robin Wassink van Zelos gekozen tot beste speler van het toernooi. Hij kreeg een fraaie beker en mocht van Henk Bloemers een shirt van De Graafschap in ontvangst nemen en een beker door Bas Nijhuis.

De Graafschap verleende ook medewerking door keeper Jordy Rondeel bij het strafschoppen schieten. De penalty bokaal werd gewonnen door het team van Zelos JO17-2. De beker daarvoor werd uitgereikt door Dirk-Jan Huntelaar van het CDA Bronckhorst. Bij het uiterst sportief verlopen toernooi werd tot sportiefste ploeg gekozen het team van Basteom JO17-2. De sportiviteitsbeker werd uitgereikt door Luuk Preijde van de PvdA van de gemeente Bronckhorst.

De organiserende vereniging VV Zelhem kan terugkijken op een uiterst geslaagd toernooi. Het toernooi met tien deelnemende teams werd voor de negende keer georganiseerd op de velden van voetbalvereniging Zelhem. Dank aan sponsor Totaalsport.nl en alle overige sponsoren, alle medewerkers en uiteraard het publiek. Een mooie promotie voor het jeugdvoetbal in de gemeente Bronckhorst.

Bronckhorst Jeugdtoernooi Commissie