Wedstrijdverslag Zelhem JO7-1 – Zelos JO7-1

Wedstrijdverslag Zelhem JO7-1 – DZSV JO7-1
8 oktober 2018

Wedstrijdverslag Zelhem JO7-1 – Zelos JO7-1

Na 5 weken van intensieve trainingen stond op woensdagavond 26 september onze eerste competitie wedstrijd op het programma. Om 18:15 werd er afgetrapt tegen de buurman Zelos JO7-1. Gelukkig konden we beschikken over de volledige selectie, die bestond uit de volgende namen:

Jesse – Sam – Joep – Lenn – Bram – Mark – Jurre – Lenn – Mik

Voor veel spelers en de begeleiding was het de eerste wedstrijd in competitie verband, een spannende avond voor iedereen. Gelukkig werden we goed ondersteund door het massaal opgekomen publiek. (vaders, moeders, opa’s en oma’s, iedereen was aanwezig). De exacte cijfers moeten nog volgen maar rondom het speelveld van 20 x 30 meter stond het toch bijna 2 rijen dik aan publiek. Direct na de aftrap werd al duidelijk dat Zelos al langer in deze samenstelling speelde maar Zelhem kon de eerste 10 minuten toch goed partij geven. Uiteindelijk werden de vele aanvallen van Zelos ons toch te machtig, wat resulteerde in een aantal tegendoelpunten voor het rust signaal.

In de rust werd er door de begeleiding een nieuwe tactiek bedacht, en samen met de ranja moest dit voor nieuwe impulsen zorgen in de tweede helft. Met nieuwe en frisse moed werd er aan de tweede helft begonnen, echter bleef Zelos de bovenliggende partij de rest van de wedstrijd. Uiteindelijke kwam Zelhem, met een uitzinnig thuis publiek nog 3 keer tot scoren, wat het uiteindelijke verlies toch minder pijnlijk maakte.

Al met al vinden wij als begeleiding dat we toch een goede eerste wedstrijd en hebben genoten van het plezier dat onze spelers hebben in het spelletje, waarbij iedereen weer iets geleerd heeft, en dit is toch uiteindelijk onze doelstelling.

Aanstaande zaterdag spelen we om 08:30 de uitwedstrijd tegen SDOUC JO7-1 in Ulft, ook hier gaan we weer volop genieten.

Doelpuntenmakers: Jesse (2x), Jurre.