Bingo Varken op de Leer 29 maart as

Pinnen? JA graag!
9 maart 2019

Bingo Varken op de Leer 29 maart as

De activiteiten commissie van de Voetbalvereniging Zelhem organiseert op vrijdag 29 maart voor de derde en laatste keer dit voetbalseizoen een gezellige vleesbingo. Deze avond is voor jong en oud. De bingoavond wordt gehouden in de kantine op Sportpark de Pol. De aanvang is om 20:00uur en de kantine is geopend vanaf 19:00uur, verwachte eindtijd 23:00uur. Er worden 8 ronden gespeeld waarbij de bingokaarten iedere keer een andere kleur hebben.

Voor deze bingo Varken op Leer is vakslager Sander Konink uitgenodigd om ter plekke een heel varken tot vleespakketten te verwerken. Verser kan gewoonweg niet!

Per ronde zijn drie prijzen te winnen zijn, twee prijzen voor volle rijen en een prijs voor de volle kaart. De hoofdprijs van de avond is een achterham die naar de wens van de winnaar in kleinere porties verdeeld wordt. Voetbalvereniging Zelhem heet u van harte welkom.