Geslaagde jubileum editie Bronckhorst JO19 Toernooi 2018!

VvZelhem JO15 KNVB bekerwinnaar!
11 juni 2018
Laatste nieuws FBC 03-07-2018
3 juli 2018

Geslaagde jubileum editie Bronckhorst JO19 Toernooi 2018!

De 10e editie van het Bronckhorst Jeugdvoetbaltoernooi voor JO19 teams dat op zaterdag 9 juni bij VV Zelhem werd gespeeld is gewonnen door Zelos JO19, dat in de finale Basteom met 1-0 versloeg. Basteom werd daarmee 2e.

De jubileum editie met 10 deelnemende teams is bijzonder goed verlopen. Alle 10 deelnemende teams van Zelhem, Zelos (2 teams), Halle, Pax (2 teams), Vorden, Vorden/Ratti, HC’03 en Basteom werden in het kader van het jubileum van het toernooi beloond door de organisatie van VV Zelhem, met medewerking van De Graafschap; alle teams kregen een voucher voor 20 toegangskaarten van een wedstrijd van De Graafschap voor komend seizoen in de eredivisie.De wisselbeker voor het winnende team Zelos, werd uitgereikt door wethouder Evert Blaauw aan de aanvoerder van Zelos Gijs Looman.

De strijd om de plaatsen 3 t/m 10 was ook zeker boeiend. Vorden behaalde de 3e plaats, HC’03 werd 4e, Pax 5e, Zelhem 6e, Halle 7e, Ratti 8e, Zelos JO19-2 werd 9e en Pax JO19-2 uiteindelijk 10e.

Met medewerking van de scheidsrechters en door keeper Jordy Rondeel van De Graafschap werden de spelers van het toernooi ook individueel beoordeeld op hun prestaties en werd Dirk Spanjer van HC’03 gekozen tot beste speler van het toernooi. Hij kreeg een fraaie beker en mocht van Jordy een shirt van De Graafschap en een beker in ontvangst nemen.
De Graafschap verleende ook medewerking door keeper Jordy Rondeel bij het strafschoppen schieten. De penalty bokaal werd gewonnen door het team van HC’03. De beker daarvoor werd uitgereikt door Harm Jan Evers van het CDA Bronckhorst. Bij het uiterst sportief verlopen toernooi werd tot sportiefste ploeg gekozen het team van Vorden/Ratti. De sportiviteitsbeker werd uitgereikt door Antoon Peppelman van de PvdA van de gemeente Bronckhorst.

De organiserende vereniging VV Zelhem kan terugkijken op een uiterst geslaagd toernooi. Het toernooi met 10 deelnemende teams werd voor de 10e keer georganiseerd op de velden van voetbalvereniging Zelhem. Een mooie promotie voor het jeugdvoetbal in de gemeente Bronckhorst.