Bronckhorst toernooi JO17.

ZZC Samenstelling teams seizoen 2019-2020
23 mei 2019

Bronckhorst toernooi JO17.

Voetbalvereniging Zelhem houdt op zaterdag 8 juni voor de elfde keer het Bronckhorst toernooi. Doelstelling van het toernooi is om de onderlinge band te versterken tussen alle voetbalclubs in de destijds ontstane fusiegemeente Bronckhorst.

Deze editie betreft een JO17 toernooi met 12 deelnemende JO17 teams van de clubs Zelhem, Zelos (2 teams), Halle, PAX (2 teams), Vorden, Vorden/Ratti, HC’03, Keijenburgse Boys en Basteom (2 teams). Het programma heeft als hoofdmoot de toernooiwedstrijden om de finales en bekers, echter betreft ook de strijd om de penaltybokaal, beste speler van het toernooi en de sportiviteitsbeker. Medewerking ook deze editie door De Graafschap en van topscheidsrechter Bas Nijhuis.

Het toernooi, dat mede mogelijk is gemaakt door diverse sponsoren, vindt plaats op sportcomplex de Pol van de VV Zelhem en start om 10.00 uur. De finalewedstrijden vinden plaats tussen 14.00 en 16.00 uur. Entree is gratis.