Een nieuwe leverancier en VOORDEEL voor U!

Laatste nieuws FBC 03-07-2018
3 juli 2018
Update samenwerking
11 september 2018

Een nieuwe leverancier en VOORDEEL voor U!

Beste Zelhem-lid,

Met dit bericht willen we je informeren over veranderingen die dit seizoen ingaan met betrekking tot de levering van sportkleding.

Al eerder heeft v.v. Zelhem gekozen voor het merk Hummel en een contract gesloten met Deventrade. Deze organisatie werkt graag in de vertrouwde driehoek samen met een gerenommeerde sportspeciaalzaak en de sportclub. Dit doen ze met een compleet en innovatief sponsoraanbod, gekoppeld aan de teamwear-merken Hummel, Stanno en Reece Australia. Clubs profiteren binnen dat partnerschap van scherpe prijzen, een online Clublogin en Ledenshop op maat, met een uniek bonussysteem.

Ook onze vereniging zal vanaf dit seizoen voor alle bestellingen gaan werken met de clublogin, daarnaast bieden we onze leden de mogelijkheid om aankopen te doen via de ledenshop. Het is via de ledenshop mogelijk om uw aan te kopen sportkleding te laten bedrukken met ons eigen logo en evt. naam. Voor de leden geldt een korting van 10% op al uw aankopen via de ledenshop. Daarnaast levert het de vereniging extra inkomsten op omdat die meeprofiteert van de omzet in de ledenshop. Informatie over het gebruik van de ledenshop vindt u op de website van de club.

Met de nieuwe werkwijze wordt de doorlooptijd van bestellingen aanmerkelijk verkort en de leverbetrouwbaarheid verbeterd.
Met het oog op het lopende fusietraject is besloten om het contract met Deventrade nu met één jaar te verlengen. Nieuw is dat voor onze vereniging alle leveringen, ook die uit de ledenshop, vanaf dit seizoen verzorgd worden door de bekende sportspeciaalzaak Claus Sport uit Doetinchem. Dit is de opvolger van Totaalsport die in de afgelopen jaren onze vaste leverancier was.

Met deze wijziging zijn Deventrade en Claus Sport onze partners voor het nieuwe seizoen en daarmee de vaste leveranciers van alle sportkleding voor onze club geworden. Met het contract zijn beide partijen ook sponsoren van de club en daar zijn wij als vereniging erg blij mee.

Om het ook voor u als lid meteen leuk te maken heeft Claus Sport besloten om u als kennismakingsaanbod een eenmalige korting van 20% te bieden bij de aankoop van nieuwe voetbalschoenen. De bon is als bijlage meegestuurd die per mail aan alle leden is toegestuurd. U print de bon uit, gaat er mee naar Claus Sport gevestigd aan de IJsselkade 10-12 in Doetinchem, koopt uw voetbalschoenen en wisselt de bon in. Deze bon is geldig t/m 30 september. Leuker en gemakkelijker kunnen we het niet maken!

Een mooi aanbod van Claus Sport voor U!

Sponsorcommissie vvZelhem
15-08-2018