Grote clubactie van start

Kermisactiviteiten in week 38
15 september 2018

Grote clubactie van start

De verkoop van loten voor de GROTE CLUBACTIE is weer in volle gang en ook de voetbalvereniging Zelhem doet hieraan mee. Iedere speler, speelster of oktoon/dochter heeft een enveloppe met daarin 1 lot a € 3,= meegekregen. Wij hopen natuurlijk dat u dit lot wilt kopen, want daarmee steunt u de club. Wij kunnen met de opbrengst dan weer probleemloos activiteiten organiseren en het jeugdkamp financieel ondersteunen.

Als u het lot wilt kopen, kunt u € 3,= in de enveloppe doen en deze retour geven aan de leider van zijn of haar team. Graag vóór maandag 30 oktober 2018 inleveren.

Uiteraard ben je niet verplicht tot het kopen van een lot, indien je het lot niet wenst (daar gaan we niet van uit), dan graag weer retour. Wacht hier niet te lang mee, zodat we het lot eventueel nog aan een ander kunnen verkopen en toch de kas kunnen ondersteunen en de opbrengst niet verloren gaat.

Hartelijk dank voor je medewerking!

Activiteiten commissie