Een nieuwe club: een nieuwe naam en logo!!!

Besturen van Zsv Zelos en vv Zelhem distantiëren zich met kracht van berichtgeving in de Gelderlander.
6 december 2019
Samen op weg naar een fusie
1 januari 2020

Een nieuwe club: een nieuwe naam en logo!!!

De leden van vv Zelhem en zsv Zelos hebben in de 2e ronde wederom in grote getalen gestemd op de naam en het logo van de beoogde fusieclub. Ruim 600 leden hebben bij meerderheid gekozen voor de naam ZZC’20 (Zelhem-Zelos Combinatie 2020) en het logo zoals afgebeeld. Het logo past uitstekend bij de gekozen naam omdat het logo voortkomt uit het samen laten smelten van de huidige logo’s van beide verenigingen. Resultaat van een uitermate democratisch proces waarin elk lid zijn of haar stem heeft kunnen uitbrengen.

Op basis van de eerste stemronde was het ontwerp van het tenue en de clubkleuren reeds bepaald; een tenue in de kleur marineblauw met gele diagonale strepen (zie ook de afbeelding). De inspiratie daarvoor vormt de vlag van de voormalige gemeente Zelhem.

Met medewerking van de leden is zodoende weer een belangrijke stap gerealiseerd in de voorbereidingen van het proces om te komen tot de beoogde fusieclub.

Januari 2020 wordt een belangrijke maand in het fusieproces. De leden van beide verenigingen zullen dan nader geïnformeerd worden over het definitieve fusieplan en ook in die maand staat de definitieve stemming over de beoogde fusie gepland.

Reserveer s.v.p. in uw agenda alvast de volgende data: donderdag 16 januari informatiebijeenkomst voor alle leden bij hun betreffende club en donderdag 30 januari de avond dat bij beide clubs de definitieve fusie-stemming plaatsvindt (uitnodiging voor beide avonden volgt nog).

Met vriendelijke sportgroeten,

De besturen van vv Zelhem en zsv Zelos.