Fusienieuws

Fusie vv Zelhem en zsv Zelos

1 juli 2019

Teamindelingen SJO ZZC (laatste versie)

Na vele uren vergaderen hebben we een juiste samenstelling van de jeugdteams kunnen bewerkstelligen. Klik hier voor de volledige indelingen.
1 juli 2019

Jeugdvoetbal in Zelhem wint met Zelhem Zelos Combinatie

Elk jaar is het een hele puzzel om de indeling van de jeugdteams te realiseren maar nu de samenwerking met de jeugd tussen voetbalvereniging ZSV Zelos en VV Zelhem een feit is, was de uitdaging er niet minder om.
23 mei 2019

ZZC Samenstelling teams seizoen 2019-2020

Enige tijd geleden is er een ledenraadpleging geweest over het samengaan van de jeugd van zsv Zelos en vv Zelhem. De meeste leden hebben aangegeven een samenvoeging van de jeugd te ondersteunen. Vanwege planning heeft de indeling van de teams enige tijd stil gelegen maar wij willen jullie via deze weg informeren dat de jeugdcommissies weer hard bezig zijn met het komende seizoen.
28 april 2019

Grote meerderheid leden VV Zelhem en Zelos stemmen voor samengaan van de Jeugd in het seizoen 2019/2020 als belangrijke stap richting een algehele fusie met ingang van seizoen 2020/2021.

Op vrijdagavond 26 april vond er bij beide clubs VV Zelhem en Zelos in het kader van het fusieproces een ledenraadpleging plaats betreffende het volledig samengaan van de jeugd van beide clubs het komend seizoen 2019/2020. Bij beide clubs stemde meer dan 80% daarmee in.
11 april 2019

Ledenraadpleging Fusie Zelhem – Zelos & Samenwerking Jeugd

Beste leden, Het is de afgelopen periode betrekkelijk stil geweest rondom de fusieplannen tussen VV Zelhem en Z.S.V. Zelos. In het belang van de jeugd van beide verenigingen hebben VV Zelhem en Z.S.V. Zelos de afgelopen maanden echter de mogelijkheden onderzocht om de jeugd al met ingang van komend seizoen samen te laten gaan.