Café-Zaal De Bocht wint Horeca Voetbal Toernooi Zelhem

Ledenraadpleging Fusie Zelhem – Zelos & Samenwerking Jeugd
11 april 2019

Café-Zaal De Bocht wint Horeca Voetbal Toernooi Zelhem

Het Horeca Voetbal Toernooi Zelhem 2019, dat op maandagavond 18 maart werd gespeeld, is gewonnen door Café-Zaal De Bocht.

Na spannende en sportieve poulewedstrijden tussen de mix teams van heren en dames, speelden uiteindelijk de teams van De Bocht en De Smoks de finale om de Horeca wisselbeker en die werd met 1 – 0 gewonnen door De Bocht. Het team van Eeterij en Tapperij  De Smoks werd zodoende tweede van het toernooi.  Op de foto het team van De Bocht met de wisselbeker. Verdere rangschikking van het toernooi van de 3e en met 8e plaats; Eetcafé Jansen en Jansen, Eetcafé de Tol, De Vos Kulturhus, Ellens Restaurant-Zalen-Catering, Eetcafé/Proeflokaal De Groes en AttraVerso Pizzeria – Gelateria.

Het jaarlijkse Horeca Voetbal Toernooi Zelhem werd georganiseerd door De Groes (Eetcafé/Proeflokaal en AttraVerso) en Voetbalvereniging Zelhem.

Direct na afloop van het toernooi vond “de derde helft” plaats met de spelers en supporters in de kantine van VV Zelhem. Voor de deelnemende teams een krat bier en fles wijn (van De Klok / Grolsch) en een winterkostbuffet (mede mogelijk gemaakt door “Heerlijk Weerdje”). Muzikale ondersteuning van het feest door DJ FiftyFifty (mogelijk gemaakt door Café de Tol).

Op de foto het winnende team van De Bocht met de wisselbeker.