Jeugd sluit de winterstop af

Workshop Jeugd 12 januari 2019
28 december 2018
Jong De Graafschap ook in 2019 bij Voetbalvereniging Zelhem
21 januari 2019
Bekijk alles

Jeugd sluit de winterstop af

De gehele jeugdafdeling van voetbalvereniging Zelhem sluit de winterstop periode af en maakt zich op voor de voorjaarscompetitie van 2019. Afgelopen zaterdag, 12 januari hadden de jongste pupillen een workshop knutselen onder leiding van Sabine Rensen. Sabine is bekend van haar workshops op de Zwarte Cross. Er werd gemozaïkt of er kon een stoere steigerhouten plank voorzien van mooie decoratie. Na afloop van de workshop gingen de pupillen op de foto.  

De oudere pupillen sloten de winterstop af met een gezamenlijke ochtend in het zwemparadijs Bahia, ook hier kon een foto niet ontbreken. De junioren waren afgelopen zaterdag te vinden bij het speedsocceren in Zieuwent. A.s. zaterdag 19 januari zijn de pupillen hier ook te vinden. De JO13-1 speelt dan een oefenwedstrijd tegen de Ulftse Boys JO13. 

Woensdagavond, 16 januari beginnen alle pupillen weer te trainen om zich al trainend en voetballend klaar te maken voor een sprankelend en nieuwe competitie. Lijkt het jou nou ook leuk om te komen voetballen dan ben je van harte welkom op Sportpark de Pol vanaf 18:15uur. Onze jeugd coördinator Luc Starink heet je van harte welkom. 

Meer foto’s bekijken, check het foto album op de facebook pagina van VvZelhem.

Jeugdbestuur vvZelhem