Jeugdvoetbal in Zelhem wint met Zelhem Zelos Combinatie

Basteom JO17 wint Bronckhorst Toernooi 2019.
10 juni 2019
Teamindelingen SJO ZZC (laatste versie)
1 juli 2019

Jeugdvoetbal in Zelhem wint met Zelhem Zelos Combinatie

Elk jaar is het een hele puzzel om de indeling van de jeugdteams te realiseren maar nu de samenwerking met de jeugd tussen voetbalvereniging ZSV Zelos en VV Zelhem een feit is, was de uitdaging er niet minder om.Achter de schermen zijn we hard aan het werk geweest voor het aankomende seizoen 2019-2020.

Na vele uren vergaderen hebben we een juiste samenstelling van de jeugdteams kunnen bewerkstelligen. Maandag 1 juli a.s. rond 18.00 uur zal de voorlopige indeling online staan op beide websites. In de winterstop zal er geëvalueerd worden en eventuele wijzigen, die in het belang van de speler/speelster zijn, plaatsvinden

Daarnaast is het een grote klus om voldoende trainers en leiders voor alle teams te krijgen. Voor een groot gedeelte is dit al gelukt maar er zijn nog meerdere vacante posities.

Mocht er interesse zijn in 1 van deze functies in te vullen dan waarderen wij het zeer als u contact opneemt met een coördinator van één van de verenigingen.

De trainingsdagen en tijden die vermeld staan zijn nog indicatief.  Er wordt op dit moment nog gewerkt aan een definitief trainingsschema en deze zal zo spoedig mogelijk op beide websites geplaatst worden.

We starten in deze nieuwe teamsamenstellingen in week 35 (week beginnend met maandag 26 augustus) met trainen. Bij de betreffende teamindeling waar je staat vermeld staat vermeld op welke dagen, tijdstip en trainingslocatie je traint.

Als er vragen zijn over de indelingen dan kunnen ouders en/of spelers contact opnemen met de desbetreffende coördinator van de TC van één van de verenigingen.