Wedstrijdverslag Zelhem JO7-1 – DZSV JO7-1

Activiteiten voor de jeugd
8 oktober 2018

Wedstrijdverslag Zelhem JO7-1 – DZSV JO7-1

Zaterdag 6 oktober stond alweer onze derde competitiewedstrijd op het programma. Ditmaal mochten we aantreden tegen de jongste jeugd van DZSV uit Dinxperlo. Een schitterende grasmat op ons hoofdveld, en lekker nazomers zonnetje, en weer een uitzinnig publiek zorgden voor goede uitgangspunten deze morgen. Om 11:15 werd er door scheidsrechter Haverkamp gefloten voor het beginsignaal, de selectie van Zelhem bestond uit de volgende namen:
Jesse – Sam – Joep – Lenn – Bram – Jurre – Lenn

Omdat ook tegenstander DZSV over een grote selectie beschikte werd er deze morgen 5 tegen 5 gespeeld. Het begin was zeer hoopgevend, twee gelijk opgaande teams, wat resulteerde in een aantal kansen voor Zelhem, toch was het DZSV die als eerst een aantal keer tot scoren kwam in deze wedstrijd. Zelhem kon echter toch iets terug doen, en zo werd door Jesse voorkomen dat we met de 0 richting kleedkamer gingen.

In de rust werden er nieuwe krachten op gedaan, mede door een beker ranja, en met nieuw enthousiasme begonnen aan de tweede helft. Proberen over de spelen en de bal naar voren schieten werd de nieuwe tactiek voor de tweede helft. Begonnen aan de tweede helft bleek al snel dat we toch te maken hadden met een tegenstander die net als Zelos en SDOUC al langer in dezelfde samenstelling speelt, en het voor veel van onze jongens pas de derde wedstrijd is. Toch moeten we de jongens een groot compliment geven, ondanks de achterstand bleven we doorgaan, en geven niet op. Iets dat we als begeleiding graag zien. Uiteindelijke scoorden we nog een doelpunt in de tweede helft, en hebben we met opgeheven hoofd de penalty’s genomen na afloop van de wedstrijd.

Het massaal opgekomen publiek werd door alle spelers bedankt, wat beantwoord werd met een luid applaus, hierdoor vertrokken er ondanks de nederlaag alleen maar lachende gezichten van het speelveld.

Weer veel geleerd vandaag, en we zien al duidelijke verbetering ten opzichte van onze eerste wedstrijd.

Aanstaande zaterdag spelen we om 09:00 de uitwedstrijd tegen Gendringen JO7-1 en gaan proberen het weer beter te doen als afgelopen zaterdag.

Doelpuntenmaker: Jesse (2x)