Kick Off start Zelhem Zelos Combinatie (ZZC)

Wedstrijd de Graafschap verplaatst.
24 juli 2019
Overlijden Hanny Vrieze
25 augustus 2019

Kick Off start Zelhem Zelos Combinatie (ZZC)

Datum en tijd: vrijdag 30 augustus 15.00 uur

Locatie: sportpark Pluimerskamp (zsv Zelos)

Na alle voorbereidende werkzaamheden is het tijd om het nieuwe seizoen voor de samenwerkende jeugd organisatie Zelhem Zelos Combinatie (ZZC) af te trappen.

Omdat het een belangrijke stap is als voorloper op het ingezette fusieproces willen beide verenigingen het moment gebruiken om aandacht te schenken aan deze bijzondere gebeurtenis. Dat gebeurt met een aftrap waaraan alle bijna 400 jeugdleden en hun trainers/leiders deelnemen. Naast een officieel moment bij aanvang wordt er een groepsfoto gemaakt van alle jeugdleden en begeleiders samen in wedstrijdtenue.

Om deelname aan de aftrap extra leuk te maken hebben we gezocht naar een passende activiteit. Als organisatoren zijn we blij te kunnen melden dat de inmiddels internationaal vermaarde Pelota Academie aanwezig zal zijn met een spectaculaire freestyle demo waarna aansluitend de jeugdleden onder begeleiding van Pelota panna-voetbal kunnen spelen op de daarvoor aanwezige speelvelden met boarding. Natuurlijk is er dan ook gelegenheid voor handtekeningen en foto’s van en met de free stylers. Ook is het mogelijk deel te nemen aan techniektrainingen die onder andere door spelers en trainers van de selecties van Zelhem en Zelos worden gegeven en natuurlijk kun je vrij voetballen op een van de uitgezette veldjes.

Het programma deze dag

14.30 uur        accommodatie De Pluimerskamp geopend

15.00 uur        alle jeugdleden in wedstrijdtenue aanwezig en natuurlijk zijn ook de ouders welkom

15.15 uur        officieel moment rond start samenwerking en demonstratie door Freestylers

15.30 uur        groepsfoto (met gebruik van drone) van alle jeugdleden en begeleiders in tenues Zelhem en Zelos

16.00 uur        programma met medewerking van Pelota Academie en selectie trainers en
spelers 1e elftallen van beide verenigingen

• Pannavoetbal op 3 velden met boarding
  • Handtekeningen sessie met de Pro’s
  • Techniektrainingen met selectie spelers en trainers beide verenigingen
  • De jeugdleden kunnen middels vrije inloop deelnemen aan de verschillende activiteiten.

17.45 einde activiteiten met als afsluiting nog een demonstratie van de Freestylers van de Pelota Academie

Wie feest viert trakteert

Jeugdleden worden door de verenigingen getrakteerd op drinken en iets lekkers. Voor de ouders is er koffie en thee.