Lampen hoofdveld vervangen

Wedstrijdverslag Zelhem JO7-1 – Zelos JO7-1
30 september 2018

Lampen hoofdveld vervangen

Ook bij VvZelhem houden we rekening met duurzaamheid! We scheiden het afval in aparte containers, recyclen ons frituurvet (je mag ook nog steeds oud frituurvet in een afgesloten fles in de gele container achterlaten) en daar hebben we afgelopen week aan toegevoegd dat de lampen op het hoofdveld van halogeen naar led verlichting vervangen zijn. Led verlichting geeft een hogere opbrengst en is energiezuiniger.

Het vervangen van de lampen lijkt een eenvoudige klus. Niets is minder waar. Hier komt een hoogwerker aan te pas, de halogeen verlichting wordt gedemonteerd en de led verlichting gemonteerd. Het vervangen van de lampen op het hoofdveld was de laatste in een reeks. Op alle andere trainings- en speelvelden hebben we reeds ledverlichting, daarmee voldoen we als sportclub aan de huidige eisen en we zijn hier best trots op, want dit is uniek voor een zelfstandige amateurvereniging.

Onze dank gaat uit naar allen die dit mogelijk gemaakt hebben.

Bestuur VvZelhem