Nationale sportweek en de Zelhem Zelos Combinatie

After movie KICKOFF ZZC 30 augustus
2 september 2019
Ontwerpen doe je samen
4 oktober 2019
Bekijk alles

Nationale sportweek en de Zelhem Zelos Combinatie

Woensdag 25 september is het tijd voor de laatste voetbalinstuif middag van deze reeks, en dit keer staat die in het teken van de nationale sportweek. Deelname is mogelijk voor de jeugd van Zelhem en omgeving in de leeftijd van 4 tot 11 jaar. Voor deze middag zijn ook alle jeugdleden van ZZC onder 7, 8, 9 en 10 uitgenodigd om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes mee te komen doen.

Deze middag gaat het vooral om het spelen van partij vormen waarbij de kinderen worden ingedeeld in verschillende leeftijdscategorieën.

Om het extra leuk te maken is er nog een speciale spelvorm. Een metershoge Nederlandse leeuw die hoog boven de jeugd uitsteekt en waarop je mag schieten met de bal om die in de stropdas te laten landen.

Onderbroken door een pauze met drinken en wat lekkers kunnen de kinderen anderhalf uur lang plezier beleven aan en met elkaar. Kortom een leuke middag van 15.00 tot 16.30 uur op Sportpark Pluimerskamp aan de Halseweg 29 in Zelhem.

Sportieve schoenen en kleding is al voldoende om mee te kunnen doen en natuurlijk is het helemaal gratis.

Is uw kind verhinderd dan is er van maandag t.m. donderdag vanaf 18.15 uur gelegenheid om gratis deel te nemen aan een van de jeugdtrainingen om zo sfeer te proeven en kennis te maken met de voetbalsport.

Uw vragen en verzoeken om meer informatie kunt u richten aan info@zelhemzeloscombinatie.nl