Ontwerpen doe je samen

Nationale sportweek en de Zelhem Zelos Combinatie
23 september 2019
Het stemmen kan beginnen.
3 november 2019

Ontwerpen doe je samen

Een nieuwe naam, kleuren, logo en tenue

Met de update voor leden van de fusie werkgroepen breekt de laatste fase van de uitwerking van het fusieplan aan. In de resterende maanden van dit kalenderjaar wordt er gewerkt aan de verdere uitwerking van het juridische stappenplan, financieel meerjarenplan, accommodaties, vrijwilligersbeleid, een communicatieplan maar ook de voor nu eerstvolgende en belangrijkste actie op de keuze van clubnaam, kleurcombinatie, logo en tenue.

Om dit laatste snel in te kunnen vullen is er een werkgroep ingesteld met van beide verenigingen twee vertegenwoordigers.  Zij hebben de opdracht om voor eind november een definitief voorstel op deze onderdelen gereed te hebben. Daarvoor is een ambitieus  stappenplan opgesteld waarbij draagvlak en inbreng van de leden wordt beoogd.

Als eerste volgt voor de leden een oproep om mee te doen aan de actie, en om voorstellen aan te leveren, rekening houdend met de gestelde kaders die daarvoor eerder door de fusie werkgroep zijn vastgesteld. De volgende fase loopt tot 4 november en is het beoordelen van de inzendingen en opstellen van een shortlist door de werkgroep. Daarna volgt de stemronde op basis van de shortlist waarbij alle leden van vv Zelhem en zsv Zelos hun voorkeur kenbaar kunnen maken.

Op 18 november zal volgens plan dan de definitieve uitslag van de stemming op de 4 onderdelen naam, kleuren, logo, ontwerp tenue bekend zijn.
Meer informatie over de actie, stemronde  en de spelregels die gelden kunt u vinden op de website www.zelhemzeloscombinatie.nl