Pupillenbingo een succes!

Wedstrijden weekend 2/3 februari afgelast!
1 februari 2019
Bingo Varken op de Leer 29 maart as
9 maart 2019
Bekijk alles

Pupillenbingo een succes!

Op vrijdagavond 1 maart werd er voor de tweede keer een pupillenbingo georganiseerd en het werd een gezellige avond. Het was wel jammer dat de wedstrijd van de Graafschap tegen Ado Den Haag verzet was naar deze vrijdagavond, maar positief te melden is wel dat zelfs een aantal pupillen meeliepen als players escort bij De Graafschap.

Er waren erg mooie prijzen te winnen. Dartborden, skeelers, een speedstep, kaarten voor de Graafschap en als absolute hoofdprijs een tablet mede mogelijk gemaakt door Dutch PC Solution uit Zelhem.  

De avond begon om 18:30uur in de kantine. De kaartjes hoefden de kinderen niet te kopen die waren gratis. In de vier ronden die gespeeld werden, waren er iedere ronde drie prijzen te winnen. Toen de bingoballen begonnen te rollen keken de ouders even over de schouders van hun kroost mee. De jongste spelers zijn namelijk pas 4 jaar, het moment waar je bij de vereniging kunt instromen en kunt beginnen met voetballen.

 Je hoorde de teleurstelling in de kantine op het moment dat de bingo viel. In de pauze werd er getrakteerd op ranja, frites en snacks, om na de pauze nog twee ronden te spelen.  Aan het eind van de avond ging ieder aanwezige pupil naar huis met een grote of een kleine prijs en zo zijn de grootste winnaars de kinderen zelf !

Deze mooie avond werd mede mogelijk gemaakt door diverse sponsors die een bijdrage beschikbaar stelden, ieder op zijn eigen manier, Blokker Zelhem, Deckert Snacks en Aviko.

 

Op de foto de winnaars van de hoofdprijzen.