Tweede stemronde

Kampioenschap heren 35+
27 november 2019
Besturen van Zsv Zelos en vv Zelhem distantiëren zich met kracht van berichtgeving in de Gelderlander.
6 december 2019

Tweede stemronde

Stem nu voor de definitieve clubnaam en kies je favoriete logo voor de nieuwe fusieclub!!!!

Maar liefst 663 leden van beide clubs hebben deelgenomen aan de stemming voor de naam en het nieuwe tenue van de fusieclub. Een uitstekende score waar de werkgroep en fusiecommissie erg tevreden over zijn.

De resultaten van de stemming zijn door een speciale werkgroep middels een advies voorgelegd aan de fusiecommissie en bestuurs-vertegenwoordigers van beide clubs.

Clubnaam en clublogo

Betreffende de naam voor de beoogde fusieclub komen 2 namen met vrijwel gelijke score uit de stemming; FC Zelhem (Fusie Club Zelhem) en ZZC ’20 (Zelhem Zelos Combinatie 2020).

Daarom heeft de fusiecommissie in overleg met de beide besturen besloten om de leden een definitieve keuze te laten maken middels een 2e stemronde.

Tijdens deze 2e ronde kan er ook een keuze worden gemaakt voor het clublogo dat bij één van de beide te kiezen namen zal gaan behoren.

In deze ronde kun je dus een keuze maken voor:

1. Clubnaam FC Zelhem of ZZC ‘20
  2. Clublogo Voorkeurslogo bij de gekozen clubnaam

Tenue -keuze

De fusiecommissie en besturen hebben op basis van de uitslag en een aantal andere aspecten gekozen voor de kleuren van het nieuwe tenue. De definitieve vormgeving zal in overleg met de te selecteren leverancier vastgesteld worden. Wanneer je jouw keuze voor naam en logo gemaakt hebt zal de stempagina je automatisch leiden naar het resultaat van de gekozen kleurencombinatie en de onderbouwing waarom deze keuze gemaakt is.

Alle leden (dus ook leden die niet hebben deelgenomen aan de 1e stemronde) mogen deze 2e ronde hun stem uitbrengen c.q. hun voorkeurskeuze maken. Wij vertrouwen erop dat we net zoveel (en liever nog meer) stemmen kunnen gaan tellen als tijdens de eerste ronde!!

Per lid mag er één stem uitgebracht worden.
Deelnemen kan tot uiterlijk vrijdag 6 december 23.45 uur.

Fusiegroep en de besturen van vv Zelhem en zsv Zelos