VvZelhem JO15 KNVB bekerwinnaar!

Heren 35+ behaalt kampioenschap
11 juni 2018
Geslaagde jubileum editie Bronckhorst JO19 Toernooi 2018!
11 juni 2018

VvZelhem JO15 KNVB bekerwinnaar!

Op zaterdag 2 juni werden de KNVB bekerfinales afgewerkt en maar liefst 2 jeugdteams van VvZelhem wisten de bekerfinale te halen een resultaat waar iedereen binnen de vereniging trots op is.

Op het terrein van HC’03 in Drempt speelde de JO11-1 de finale tegen het samengesteld jeugdteam van Rijnland/Gelders Eiland. De spanning in deze wedstrijd was groot en lang hield Zelhem stand maar uiteindelijk ging de winst naar Rijnland/Gelders Eiland. De teleurstelling bij de JO11 was groot en de medaille “moest” opgehaald worden. Nadat de trainers de jongens vertelden dat er slechts enkele teams die de finale weten te halen, kwam de blijdschap op de gezichten en waren de jongens zelf ook trots op hun prestatie.

De officiële Graafschapbus draaide voor op Sportpark de Pol, een verrassing van de ouders aan de spelers van de JO15. De spelers, trainers en de ouders stapten gezamenlijk in om naar sportpark de Sonders in Beltrum te gaan. De spanning was af te lezen van de gezichten. De tegenstander Achilles’12, wat een fysiek sterke tegenstander was. Zelhem bleef voetballen tot het laatst toe en wist een eindstand van 4-2 op de borden te brengen. Na een prachtige voorjaarsreeks was deze wedstrijd een geweldig afsluiter. Jongens JO15-1 van harte gefeliciteerd met jullie overwinning!