Zelhem JO9-1 ook kampioen!

Zelhem JO13-1 kampioen!
28 december 2018
Nieuwjaarsreceptie 6 januari 2019
28 december 2018
Bekijk alles

Zelhem JO9-1 ook kampioen!

De najaarscompetitie van het voetbal bij de jeugd zit er op. Bij voetbalvereniging Zelhem heeft dit twee kampioenteams opgeleverd.
Naast JO 13-1 werd ook de JO 9-1 kampioen.

De JO 9-1 is een nieuw team van talenten. Bij de eerste wedstrijd tegen de Ulftse Boys hadden ze nog een opstartprobleempje, maar ook daarna wist dit team alle wedstrijden te winnen. Omdat bij de JO 9 geen competitiestanden worden bijgehouden door de KNVB was het nog spannend of ze kampioen konden worden. Navraag bij de Ulftse Boys leerde dat zij meer wedstrijden hadden verloren. Dus bij winst van hun laatste wedstrijd zaterdag 15 december tegen AZSV kan worden gesteld dat de JO 9-1 echt als hoogste is geëindigd. En ze wonnen: overtuigd met 7-2.

Jeugdvoetbal Zelhem
Bij voetbalvereniging Zelhem is de jeugd in opmars. Steeds meer kinderen weten voetbalvereniging Zelhem te vinden om te genieten van het voetbal. En daarnaast doen ze het alleemaal ook niet onverdienstelijk. JO 11-1 is op eigen kracht zesde geworden in de 2e klasse en de JO 11-2 is 2e geworden en mag in de voorjaarscompetitie een klasse hoger spelen. Maar ook de andere teams hebben het goed gedaan.
Sinds dit seizoen heeft Zelhem ook weer een meiden pupillenteam. Ook dit team begint steeds beter haar draai te vinden. De laatste wedstrijd is zelfs overtuigend met winst afgesloten. Dus ook meisjes zijn bij voetbalvereniging Zelhem welkom.

De winterstop is zo goed als begonnen. Woensdag 16 januari beginnen de veldtrainingen weer als het weer dit uiteraard ons toelaat. Daarvoor gaan de team al wat binnen trainen, zodat ze weer fris aan de voorjaarscompetitie kunnen meedoen. Deze begint al weer vroeg: 9 februari.