ZZC Samenstelling teams seizoen 2019-2020

Kampioenschap dames 30+
26 mei 2019

ZZC Samenstelling teams seizoen 2019-2020

Enige tijd geleden is er een ledenraadpleging geweest over het samengaan van de jeugd van zsv Zelos en vv Zelhem. De meeste leden hebben aangegeven een samenvoeging van de jeugd te ondersteunen. Vanwege planning heeft de indeling van de teams enige tijd stil gelegen maar wij willen jullie via deze weg informeren dat de jeugdcommissies weer hard bezig zijn met het komende seizoen.

Indeling jongens

Een belangrijk onderdeel hiervan is zoals elk jaar de indeling van de teams. Om deze indeling te kunnen maken, waarbij een ieder kan spelen op zijn/haar eigen niveau, binnen een team waar hij/zij zich thuis voelt, hebben we 5 avonden gepland waarbij de jeugd binnen de eigen leeftijdsgroep wedstrijdjes gaat spelen om de teamindeling die de trainers en coördinatoren voor ogen hebben te ondersteunen.

Let op: als uw dochter bij de jongenscompetitie meespeelt, dan wordt zij verwacht binnen haar eigen leeftijdsgroep bij de jongens.

Wij vragen u rekening te houden met deze data zodat uw kind in het juiste team ingedeeld kan worden. Als peildatum geld de leeftijd van uw kind op 31 december 2019. Is uw zoon/dochter dan ouder dan leeftijdsgroep waar hij/zij nu in zit schuift hij/zij door de naar de volgende leeftijdsgroep. Voor die gene waar dat niet geld (bij dispensatie) is dat reeds met u besproken. De aanvangstijden zijn altijd gelijk: 18:30 uur. Alleen bij de JO 19 zijn de aanvangstijden 20:00 uur. Reguliere trainingen komen die dagen te vervallen in verband met de beschikbaarheid van de velden.

Hieronder vindt u het schema.

Datum Leeftijdsgroep Locatie
Maandag 27 mei JO-11 vv Zelhem
Woensdag 29 mei JO-08 en JO-09 vv Zelhem
Maandag 3 juni JO-15 vv Zelhem
Dinsdag 4 juni JO-17 zsv Zelos
Woensdag 5 juni JO-13 zsv Zelos
Woensdag 5 juni (aanvang 20 uur) JO-19 zsv Zelos

LET OP: het gaat om de leeftijdsklasse waarbinnen uw kind volgend jaar komt te spelen!!

Indeling Meisjes

Bij de meiden gaan de volgende teams volgend jaar samen werken MO11 en MO13. Beide leeftijdscategorieën kennen komend seizoen 2 teams, waardoor het spelen van wedstrijdjes voor de indeling niet noodzakelijk is. Om elkaar toch alvast wat beter te leren kennen worden er gezamenlijke trainingen georganiseerd. We zouden het heel leuk vinden als zoveel mogelijk meiden aanwezig kunnen zijn om te samen te gaan trainen. Ook de trainers en leiders worden uitgenodigd om kennis met elkaar te maken.

Hieronder vindt u het schema. De trainingen duren van 18:15 uur tot 19:30 uur. Is uw dochter dan ouder dan leeftijdsgroep waar zij nu in zit schuift zij door de naar de volgende leeftijdsgroep. Voor die gene waar dat niet geld (bij dispensatie) is dat reeds met u besproken.

Datum Groep Locatie
Maandag 3 juni MO-11 zsv Zelos